Bjørnsveen ungdomskole 8. trinn: Insektenes Skrik

Insektenes Skrik

Hva er Skriket laget av? Insekter i tre og plast og gitarstrenger som bein og følehorn, ledninger, fiskesnøre. Vi har saget ut skrik i kryssfiner og malt det svart. Ved å sette sammen alle insektene slik at fargene og formene passer, vil vi lage skriks ansikt, men lagd av insekter som hele klassen har laget. Vi har mange insekter med forskjellige farger og fasonger som til sammen blir vårt skrik.

Tittel? Insektenes Skrik

Hvorfor valgte dere dette materialet? Vi fikk høre om den spennende oppgaven hvor vi skulle lage skrik i vår egen versjon. I kunst og håndverk fikk vi i oppgave å lage et fantasi-innsekt, og da kom vi på idéen om å lage intektenes skrik! Insektenes skrik skal vise oss mennesker at all forurensningen ødelegger livet til krypene og naturen vi lever i! Hvis vi fortsetter sånn vil ikke noen trives her. Gjennom vårt skrik, vil innsektene vise at vi trenger dem, og at vi må stoppe med forurensningen, vi må bli miljøvennlige!

Hva gjorde dere med Skriket etterpå? Skriket vårt er laget som en uro som kan flyttes rundt. Skolen vår har mange broer og det er ekstra fint å henge skriket ved en bro! Vi vil prøve å henge skriket flere forskjellige steder på skolen.

Hva har dere lært? At Edvard Munch er en viktig person i norsk historie, en av de mest kjente kunstnere i hele verden. At Skrik er et fint bilde for oss i dag. Uten insektene vil vi ikke kunne få grønne, fine blomsterenger frukt og grønnsaker fordi det er jo biene som befrukter blomster og frukter. Siden biene er insekter så trenger vi dem til det! Vi oppfordrer til å passe på at dette ikke skjer! Hva er vel en sommer uten alt det! Minde fabrikker og mer utnyttelse av naturen på en GOD måte.

Planlegging Insektenes Skrik kopi På brua Insektenes Skrik kopi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s